Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Φορτσάρει για Μιραλάς!

Eτοιμοι να αρχίσουν τις ενέργειες για να κρατήσουν τον Κέβιν Μιραλάς στο ρόστερ της ομάδας είναι στον Ολυμπιακό. Άμεσα οι διοικούντες των ερυθρόλευκων θα κάνουν κρούση στη Σεντ Ετιέν για τον παίκτη.

Πρώτος στόχος της διοίκησης των Πειραιωτών είναι να έρθουν σε συμφωνία με την γαλλική ομάδα και αργότερα να στραφούν στην πλευρά του μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού.

Αυτό που θα προτείνουν στη διοίκηση της γαλλικής ομάδας είναι να προσπαθήσουν να πάρουν την συγκατάθεση της γαλλικής ομάδας με ένα ποσό μικρότερο των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, προτείνοντάς να καταβάλουν τα χρήματα σε τρεις δόσεις μέσα σε ένα διάστημα δύο ετών. Αυτή την πρόταση αναμένεται να την κάνουν οι ερυθρόλευκοι ακόμη και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Στη συνέχεια, έχοντας στα χέρια τους την συγκατάθεση της Σεντ Ετιέν θα προσεγγίσουν τον μάνατζερ του Μιραλάς, καθώς τότε θα μπορούν να τον πιέσουν, αντιστρέφοντας την κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή με τον ατζέντη του Μιραλάς να πιέζει.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μάλιστα εξέφρασε τη θέλησή του το ζήτημα να λήξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πάντως, μιλώντας με ανθρώπους στη Γαλλία, έχει μεταφέρει πως δύσκολα θα μπορέσει αυτό να συμβεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Δύσκολη εβδομάδα!
Μετά από την αναβολή του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα με τον Εργοτέλη ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Συγκεκριμένα, καλείται μέσα σε περίπου μια εβδομάδα να δώσει τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη να συνεχίζεται στις 24 Νοεμβρίου.

Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, την Τετάρτη τον Εργοτέλη και τέλος το επόμενο Σαββατοκύριακο την ΑΕΚ. Πρόκειται για τρία παιχνίδια -που όπως υποστηρίζουν στο λιμάνι- εάν κατακτηθούν νίκες θα είναι ικανά να φέρουν σε πλεονεκτική θέση τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου