Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η Π.Ε.Φ.Ο. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
Ας μην περιμένουμε θαύματα, δεν γίνονται πια!
Ας μην αναμένουμε το μάννα εξ ουρανού, επρόκειτο για κομψό μύθο άλλων.
Ας μην προσδοκούμε ταχυδακτυλουργικές μαγικές ράβδους, που θα μετατρέψουν τις ισχνότατες ερασιτεχνικές «αγελάδες» σε παχύσαρκους.
Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Το νόημα της ύπαρξής μας. Σάρκα από τη σάρκα μας. Χωρίς αυτόν παύουμε να υπάρχουμε, σαν να μας στερούν το αναγκαίο οξυγόνο.
Ταυτιστήκαμε, γίναμε ένα μαζί του. Αν επιτρέψουμε να χαθεί το ερασιτεχνικό τμήμα του, είναι σαν να αυτοχειριαζόμαστε. Σαν να τερματίζουμε μόνοι μας το βίο μας. Οι άλλοι, οι απέναντι, οι χολερικοί και κομπλεξικοί, οι «αντί» έχουν τη βεβαιότητα πως οι χαλεπές συνθήκες, οι δύσκολες ημέρες, ο πικρός επιούσιος θα μας επιβάλουν την αδιαφορία. Θα τους διαψεύσουμε και τώρα. Για άλλη μία φορά.
Εμείς, ο λαός του, ο λεοντόκαρδος και περήφανος, θα του δώσουμε, από σήμερα κιόλας, το «φιλί της ζωής». Θα κόψουμε από το ψωμί και το γάλα των παιδιών και των εγγονιών μας. Θα περιορίσουμε τα τσιγάρα και τις μικροαπολαύσεις. Να σώσουμε τον Ολυμπιακό, τα άλλα θα τα βρούμε!
Σήμερα ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ(άσχετα από ηλικία, επάγγελμα, μόρφωσης, εισοδήματα) στο γήπεδο, που φέρει το όνομα ενός Μεγάλου Ηρωα. Το άγαλμά του θα δακρύσει βλέποντάς μας. ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ: Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!
Το Δ.Σ. της Π.Ε.Φ.Ο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου