Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Μικρό «Καραϊσκάκη» μετετράπη  το ψητοπωλείο της Τρίπολης ο  "ΠΑΡΘΕΝΩΝ" την περασμένη Κυριακή, όπου μαζεύτηκαν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, για να παρακολουθήσουν τον νικηφόρο αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (0-1). Οι φίλοι του Ολυμπιακού, κάθε ηλικίας, μαζεύτηκαν από πολύ νωρίς στο ψητοπωλείο, το οποίο λειτουργεί σαν στέκι των φίλων του Ολυμπιακού τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα η πληθώρα τους να «φράξει» την είσοδο του μαγαζιού, ενώ πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Πάντελιτς στο 32’ του παιχνιδιού. Μάλιστα στο τέλος της αναμέτρησης, έπαιξε ο ύμνος του Ολυμπιακού, με τους φίλους του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν τόσο για την αγχωτική νίκη όσο και για το σκαρφάλωμα στην κορυφή της βαθμολογίας, από τις πρώτες αγωνιστικές του νέου Πρωταθλήματος.
Με την λήξη της νικηφόρας για τον Ολυμπιακό, αναμέτρησης, οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά, παρέμειναν στις θέσεις τους, για να συζητήσουν διάφορα θέματα που αφορούσαν την φιλοσοφία της ΠΕΦΟ, τις αιτήσεις για συνδρομές, την σχετική αντιδικία με φίλους του Αστέρα και άλλων αρκαδικών και όχι μόνο ομάδων, τα στοιχεία επικοινωνίας κά.., ενώ αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού πήραν τον λόγο και εξέφρασαν τις προσωπικές τους απόψεις. Μάλιστα έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να ζητήσει ο σύνδεσμος εισιτήρια για την επομένη αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ.Καραϊσκάκης», αλλά τελικά προτιμήθηκε η ιδέα να μην γίνει ακόμα κάτι ανάλογο. Απεναντίας συμφωνήθηκε την πρώτη φορά που θα πάρει ο σύνδεσμος της ΠΕΦΟ Τρίπολης, να είναι η παρουσία της πιο οργανωμένη και πιο μαζική.
Παράλληλα κατά την διάρκεια των συζητήσεων, λειτουργούσε το τμήμα εγγραφών-συνδρομών με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου. Να τονιστεί στο σημείο αυτό ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού, μπορούν να καταθέσουν στο ψητοπωλείο «Ο Παρθενώνας», στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 66, οποιαδήποτε ώρα, τις εξής συνδρομές, με στόχο την κάλυψη των πρώτων λειτουργικών εξόδων, για τις ανάγκες του συνδέσμου:
α) Προεγγραφή: 10 €
β) Εξαμηνιαία συνδρομή: 30 €
γ) Ετήσια συνδρομή: 60 €
Τελικά συμφωνήθηκε την προσεχή Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στον ίδιο χώρο, να ανανεωθεί το ραντεβού, με στόχο την εγγραφή-συνδρομή νέων μελών.

Τηλ.  6975912997  ώρες  12:00-16:00 και 21:00-23:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου